Jaarvergadering KV Achlum
Laatste pubquiz van het seizoen
Nieuws van Sportvereniging Achlum
Viooltjesactie van de Peuteropvang
Crazy44

Aginda

De kopij voor het volgende nijsfodsje moet voor dinsdag 26 maart 18.00u worden ingeleverd .

Vrijdag 29 maart Jaarvergadering KV Achlum

Vrijdag 5 april a.s. is er alweer de laatste pubquiz van dit seizoen om 20.00u in de Singel o.l.v. Jan en Gooitzen. Inleg 2 euro.

Berjochten

Nieuws van Sportvereniging Achlum:

Beste dorpsgenoten dit jaar doet onze vereniging mee met de RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE. Bent u lid van de Rabobank dan kunt u tussen 27 maart t/m 7 april op ons stemmen. De stemkaart krijgt u via de post, hier staat alle informatie op. Steun de verenigingen uit Achlum die meedoen en breng uw stem uit. Alvast van harte bedankt!

Op woensdag 20 maart is de jaarlijkse viooltjesactie van Peuteropvang "It Lyts Finster” Achlum. We komen dan ‘s morgens vanaf 9.00 uur bij u langs. Mocht u niet thuis zijn, maar wel graag viooltjes willen bestellen, dan kunt u contact opnemen met Dieuwke de Jong, tel. nr. 06-52155931.

U kunt uw bestelling doorgeven tot uiterlijk dinsdagavond 19 maart.

De gehele opbrengst van deze actie wordt dit jaar besteed aan het nieuwe speel- schoolplein bij de basisschool en peuteropvang. 

Tot dan

Let`s Go Crazy

Op zondag 14 april van 15.00u tot 17.00u organiseert het ACA Crazy44! Een leuk spel waarbij je met een groep van maximaal 4 personen 44 opdrachten in en rondom het dorp probeert op te lossen binnen een tijdsbestek van 2 uur. Na afloop zal de prijsuitreiking in het dorpshuis worden gehouden. Het is de bedoeling dat je de uitgevoerde opdrachten vastlegt op foto of video zodat de organisatie deze kan controleren. Daarvoor gebruiken we het medium Instagram. 

Geef je op als groep bij tel nr 06-36562027 en vermeld daarbij je groepsnaam &groepsleden. De inleg bedraagt €2,50 per persoon en de activiteit geschied volledig op eigen risico.

Tijdens het evenement neem je het volgende als groep mee:

Opgeladen mobielt telefoon met de app instagram

(account &uitleg krijg je van ons)

Powerbank

Goed humeur.

Verzamelen om 14.45u in het dorpshuis, wijs van te voren een team captain aan zodat we nog wat technische dingen kunnen regelen. Tot de 14e!!!