Koor De Singelsjongers

De Singelsjongers kwamen in 2007 in dorpshuis De Singel voor het eerst bij elkaar. Onze liefde voor samen zingen bracht ons samen. Ons gevarieerde repertoire bestaat uit liederen in het: Fries, Nederlands en Engels. Zo zingen we zeemansliederen, maar ook andere, vaak bekende liedjes. Het plezier in zingen, zowel bij de repetities als bij optredens, staat bij ons voorop.

De repetitieavonden en de fleurige optredens vinden plaats onder leiding van onze dirigent An Jaspers en met begeleiding van trekzak, accordeon en mondharmonica.

We hebben ongeveer 20 leden uit Achlum en omliggende dorpen. Nieuwe leden, jong of wat ouder, zijn altijd van harte welkom om ons koor te versterken.

Repetitieavonden
We repeteren met veel plezier en enthousiasme op dinsdagavonden (eens per twee weken, in de even weken). Kom gerust een kijkje nemen en doe gelijk mee op een dinsdagavond in de even weken.
Aanvang: 20.00 uur.

Optredens
Natuurlijk treden we ook graag op. Dit kan zijn bij de Slachtemarathon, ter opluistering van andere wandeltochten of in verzorgingshuizen. En verder waar we maar gevraagd worden.

Contact en aanmelding
Annie de Vries (voorzitter), telefoon (0517) 641431 of per email: annie_jetze@hotmail.com

31-6 foto singelsjongers